Виктория Петрова заряза спортния министър Красен Кралев! Не са заедно от два месеца (Виж причините)

Виктория Петрова заряза спортния министър Красен Кралев! Не са заедно от два месеца (Виж причините)

Новинарката от Би Ти Ви Виктория Петрова е преустановила интимните си отношения със спортния министър Красен Кралев, научи HotArena.

 

Популярната с прякора си Вики Седенката водеща на централната новинарска емисия по Би Ти Ви сама пожелала да сложи край на отношенията си със спортния министър, разкриват запознати. В началото на лятото Виктория обяснила на Красен Кралев, че предпочита да живее сама и да се съсредоточи върху професионалните си ангажименти в медията, писа „Уикенд“.

 

„Виктория и Красен запазиха добри отношения помежду си, макар да не са заедно от около два месеца. Министъра трудно приема решението на Виктория да не са заедно и често я търси, но срещите им са спорадични и само приятелски. Може би раздялата им е временна и ще си дадат шанс отново по-нататък”, одумват интимния статут на Виктория в нюзрума на Би Ти Ви.

 

Ако се вярва на слуховете, Петрова предпочела да не бъде половинка на спортния министър, тъй като двамата имали чести разногласия като обитатели на съвместно жилище. Битовизмите почти отровили любовта им. Още преди няколко месеца Виктория Петрова направила първата стъпка за края на връзката си, като се изнесла от апартамента на Красен Кралев с мотив, че е свикнала да живее сама и даже присъствието на любим мъж постоянно до нея я дразни. Спортният министър се съобразил с желанието й, а след това последвало и настояване от страна на Виктория двамата да се разделят и да си останат само приятели.

 

Красен Кралев не за първи път се разделя по драматичен начин с половинката си. Преди няколко години някогашният лекоатлет се разведе със съпругата си Жасмина, от която има дъщеричка на име Криста. Той изкара и бурна авантюра с певицата Мария Илиева, която го напусна заради аферата си с младия певец Наско Колев.

Източник: hotarena.net