Влади Въргала се разведе и вече е с нова жена. Ето коя е дамата до него сега (снимка)

Влади Въргала се разведе и вече е с нова жена. Ето коя е дамата до него сега (снимка)

Влади Въргала шокира всички с новината за развода си!

Актьорът и режисьор Влади Въргала хвърли страшна бомба в предаването на Гала. Той беше гост в първото за сезона „На кафе“, където разкри неочакваната и шокираща за мнозина новина, че се е развел.

След цели 30 години брак със съпругата си Силвия.

„Попитах Силвето дали да го разкрием в ефир и тя се съгласи. Така че говоря от името и на двамата. От доста време ние не сме заедно, преминахме през много неща, но сега сме добре. Днес вече се разбираме чудесно, щастливи сме и отношенията ни са повече от хармонични“, заяви Влади Въргала.

 

Владислав Карамфилов, както е истинското му име, сюрпризира и с втора изненада. А точно, че до него вече има друг човек. Оказа се, че той е сериозно обвързан с младата актриса Тезджан Ферад-Джани.

Двамата се срещнали по време на един кастинг и веднага си допаднали. Връзката им обаче не стартирала бързо, а всичко се случило в процеса на общата им работа.

„Джани тогава също беше в края на брака си, така че аз нищо не съм развалял или разбил, както обичат да пишат по медиите. Тя беше омъжена за сценариста Николай Колев и двамата имат син. Към днешна дата спокойно мога да кажа, че Джани е моята сродна душа, все едно съм я познавал от минали животи“, хвали се Влади Въргала.

 

При Гала Вългала пристигна с оперирано рамо, което наранил още преди години, по време на снимките на „Шменти капели“. Едва сега обаче се решил на операция, след като болките му станали нетърпими.

Мнозина се съмняват в историята за „прекрасните“ отношения между Влади и бившата му жена Силвия. И то, защото тя години наред трябваше да търпи безпаричието в дома им, съчетано с алкохолните проблеми на актьора.

Припомняме, че за един от последните си филми Въргала ипотекирал дори жилището на семейството си и пръснал всичките си спестявания в снимките. Само Силвето си знае какво е преживяла тогава и как са се справяли с децата им.

Източник: zajenata.bg