Истината за наследството на Мая Илиева излезе наяве

Истината за наследството на Мая Илиева излезе наяве

Истината за наследството на Мая Илиева ще ви смае

Истината за наследството, което Жоро Илиев завеща на Мая Илиева, ще ви смае. Само година след като подкара поръчков майбах на стойност 1 млн.лв, милионерската вдовица смени автомобила. От няколко дни тя бръмчи из софийските улици със същия модел кола, но в бял цвят. Старият й автомобил беше в черен цвят.

Милионерката, която многократно е заявявала, че се разгранича от бизнеса на покойния си съпруг, не се отказва не само от лъскавите придобивки, но и от охраната. Мая Илиева не прави и крачка без гардовете си.

Засега тя се е установила в България и няма намерение да напуска страната. Смуглата красавица не крие, че обича да пътува и преди често е сменяла локациите си, но сега е решила да остане в родината. Тя дори има планове за разширяване на бизнеса, който Жоро Илиев й завеща, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Състоянието, което покойният висаджия й завеща, възлиза на 312 милиона евро. На толкова са били оценени имотите на Главния към момента на смъртта му. В сумата влизат и парите, които той е имал в банковите си сметки.

След разстрела му Мая Илиева изтеглила оставените от него в сметка на ДСК 50 милиона евро.

Тя наследи и луксозния хотел „Дюн“ в Слънчев бряг. На нейно име се водят още общо 40 обекта, намиращи се в района. Сред тях са не само хотели, но и известени дискотеки и ресторанти.

След смъртта на висаджията съпругата му наследи и плувния комплекс „Мария Луиза“ в столицата. Но малко по-късно тя го продаде на Румен Гайтански за сумата от 30 милиона евро.

Тя е собственик на още 15 апетитни имота в центъра на столицата. Притежава и луксозна хасиенда в полите на Витоша. Към момент настоящия момент Мая Илиева обитава тузарски палат, намиращ се в затворен комплекс в Панчарево, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com