И синът на Део стана голям сладур, но на кого повече прилича, не знам!-Снимки

И синът на Део стана голям сладур, но на кого повече прилича, не знам!-Снимки

Синът на Део стана голям сладур, всички се чудят на кого повече прилича

Деян Салвчев – Део се похвали със синчето си. Малкия чаровник стана на шест месеца.

Борислав е очарователно хлапе. За което всички спорят на кого е одрало кожата. 

Блондинът Део и мулатката Мариана имат прекрасен син. В който са влюбени всичките им роднини и познати.

Миналата година когато научили, че смуглата Мариана е бременна не искали да знаят пола на бъдещото си дете. Део присъствал на раждането на Борислав и когато се появил на бял свят най-известният блондин признал, че вътрешно е знаел, че ще му се роди момче. Имал това усещане през цялото време на бременността на любимата си жена.

Деян Славчев стана много отговорен баща. Известният тв водещ се похвали и с това, че вече си е изплатил ипотеката на апартамент в ски курорта в Банско,  предават от електронното издание hotnews.bg.

С който се сдоби преди три години. Младият татко вече се оглежда за къщичка край София. Където да се установи с любимата си половинка и малкия. В плановете на младата двойка било предвидено да си родят още едно дете. Намеренията им били това да се случи в най-скоро време. И се надявали следващото да е момиченце,  разкриват техни близки.

Део се изявява като радио и телевизионен водещ. Според слуховете си докарвал добри пари и можел да си позволи да живее по на широко. Дори и с две деца.

Вижте снимките на малкия Борислав и решете сами на кого повече прилича хлапето!

Източник: zajenata.bg