Дъщерята на Гущеров лудо влюбена в милионер (Снимки)

Дъщерята на Гущеров лудо влюбена в милионер (Снимки)

Щерката на милионера Добромир Гущеров е лудо влюбена във вратар. От няколко месеца доведената дъщеря на бившия депутат Мартина Руменова е неразделна с футболиста на „Нотингам“ и бивш младежки национал Димитър Евтимов .

През последната седмица двамата се припичат по плажовете на Тайланд и не пропускат да демонстрират любовта си. Красавицата набързо омая иначе скромния Евтимов и двамата не могат да се отлепят един от друг.

Според близки на двойката, ако продължават в същия дух, нищо чудно скоро и да вдигнат сватба, въпреки че са заедно от по-малко от година. Мартина вече запозна любимия си с майка си Диана Гущерова , която напълно одобрява връзката и е очарована от кандидат-зетя. Засега не е ясно какво е отношението на Добромир Гущеров към футболиста.

Милионерската щерка не е за сефте с футболист. Преди време тя имаше връзка с играча на „Берое“ Атанас Зехиров , който доскоро бе част от националния отбор на Ивайло Петев. Мартина далеч не е от свенливите богаташки щерки и с радост показва на воля прелестите си. Красавицата сложи силикон въпреки протестите на доведения си баща, тъй като има пълната подкрепа на майка си Диана.

В последните няколко дни Митко и Мартина не спират да се хвалят със снимки от екзотичното си пътешествие.Двамата се возят на слон на остров Пукет, позират на плажа и по никакъв начин не крият любовта си. Евтимов заведе гаджето си в Тайланд веднага след края на сезона в английското първенство. Мартина живее предимно в София, но редовно хваща самолета за Острова, за да се усамоти с любимия си. Хубавицата е с три години по-голяма от 22-годишния вратар, но това изглежда по никакъв начин не притеснява влюбените.

Източник: zajenata.bg