Три години след „Х Фактор“: Вместо да се развива, той е в ареста!

Три години след „Х Фактор“: Вместо да се развива, той е в ареста!

Три години след „Х Фактор“: Вместо да се развива, той е в ареста! 5 (100%) 1 vote

„Х Фактор“ беше трамплин за него, но той явно не го използва достатъчно добре!

Шоуто „Х Фактор“ сбъдва много мечти, но ако сам не си помогнеш, няма как то да ти помогне. Такъв е случаят с Траян Костов, който участваше в предаването преди 3 години.

Траян Костов от „Х Фактор“ се издъни в Несебър

23-годишният софиянец започна солова кариера, но тя не се развива по план. Причината е в постоянните му изцепки.

Вместо да твори песни и да ходи по участия, Траян се друса. Той е бил заловен да пуши марихуана в Несебър. С него е имало още едно момче. И двамата са прекарали нощта в ареста.

Поведението на младия певец е изненадващо, тъй като той изглеждаше амбициран да стане голяма звезда. С подобни прояви обаче, още преди да е пробил, едва ли го чака бляскаво бъдеще.

Траян Костов се яви в „Х Фактор“ в две поредни години. През 2013 г. той отпадна в Къщата на съдиите, което го докара до участие и през 2014 г. Тогава най-после стигна до големите концерти, където се изявяваше чак до Коледа.

Траян и приятелят му няма да прекарат много време в ареста, тъй като количеството трева, което е намерено у тях, е твърде малко. Най-вероятно ще бъдат пуснати около обяд, но с предупреждение да не пушат повече.

Траян Костов се е намирал на морето за свое участие. Той все пак е търсен от някои заведения, понеже хонорарът му е доста нисък.

След изцепката му с дрогата обаче има вероятност доста бизнесмени да обърнат гръб за него. Нещо, което може да разбие кариерата му.

Източник: kliuki.bg