Венета Райкова плаче в ефир: Тъкмо излязох от дъното и пак започна потъването!

Венета Райкова плаче в ефир: Тъкмо излязох от дъното и пак започна потъването!

Венета Райкова проговори искрено и лично за най-големите си кошмари!

Венета Райкова се върна към своите най-лоши дни. Водещата използва първото си издание в „Папараци“ за своята лична изповед, научи Kliuki.bg.

Венета Райкова плаче в ефир

Вени сама се интервюира, тъй като зае мястото и на Кристина Патрашкова в предаването. По време на интервюто блондинката се разплака, връщайки се към своите проблеми от миналата година.

Всичко това ще бъде излъчено в цял запис следващата неделя, 17 септември, когато стартира новият сезон на „Папараци“. Сега само се намекна за това, което предстои.

По всяка вероятност Венета Райкова говори за това, което й причини Юксел Кадриев през декември. Тогава той я осъди и я принуди да му плаща 30 бона, в противен случай щяха да й вземат апартамента.

Другите проблеми, които Вени имаше миналата година, са свързани с работата. Телевизията, по която се излъчваше предаването й, фалира и се наложи да се издържа само с писане на книги. Това докара един куп финансови несгоди за нея и семейството й.

От изповедта на Венета става ясно, че тя е била в много тежко емоционално състояние. В онези дни дори е била на успокоителни.

„Тъкмо се бях позакрепила, бях спряла хапчетата, излязох от дъното и пак започна потъването.“ – вайка се водещата на „Папараци“.

Тя сега започва една много по-щастлива нова ера в своя живот. Иван и Андрей я спасиха с работа със солидна заплата.

Вени ще замести Николета Лозанова и Кристина Патрашкова, което прави две в едно. Затова и заплатата й ще бъде двойна. Райкова ще бъде новото лице на предаването.

Източник: kliuki.bg