Леля Гошка харчи ударно джакпота! Ето къде си купи истински палат!

Леля Гошка харчи ударно джакпота! Ето къде си купи истински палат!

Леля Гошка , която се превърна в най-известната българска тото милионерка , е решила да харчи ударно джакпота, който удари от испанската лотария . 61-годишната жена си е купила огромна къща в Мадрид.

Палатът се намирал в един от богаташките квартали на испанската столица, пише novinite.bg. 

Имотът бил с двор от около два декара, в него имало и голям басейн. Кварталът бил от затворен тип, а леля Гошка и семейството й планирали да се преместят в новата къща през лятото. Това разказаха жители на град Искър , Плевенско, пише dnes.bg. Това е родното място на Гошка, откъдето тя заминава на гурбет в Испания преди години.

В Искър говорят, че освен голямата къща, леля Гошка „развързала“ милионите и за нова кола на внучка си Гергана. Доскоро хората разказваха, че младата жена се сърди на баба си, че не иска да й даде от голямата печалба за ново возило. Хората в Искър говорят, че тотомилионерката не била от най-щедрите. Нейните роднини й се сърдели, че не им е дала пари. 

Тя дори не платила самолетните билети на сестрите си, пристигнали заедно с нея от чужбина в Искър за погребението на майка им преди седмици. Местните разказват, че леля Гошка се е заела и с външния си вид. 

Тя била дала солидна сума пари, за да оправи зъбите си. Тотомилионерката се оплакала на свои близки, че била ядосана на тотаджийката, продала й печелившия билет, защото била извикала медиите и дала гласност на печалбата и самоличността й. От общината пък секнали намерението на богаташката да купи старото училище до църквата. 

Намеренията й бяха да го ремонтира и превърне в старчески дом. Кметът на Искър обаче кандидатствал по европроект за ремонт на затворената сграда и искал да я превърне в спортен комплекс. Леля Гошка живее в испанското село Кинтанар дел Рей със съпруга си и синовете си от повече от 15 години. 

Именно там тя един ден се събуди милионерка. Миналото лято 61-годишната българка спечели 67,99 милиона евро от местната лотария „Примитива“. Това е втората най-голяма печалба в историята на местното тото.

Източник: zajenata.bg