Венета Райкова най-после разкри какво работи Тишо: Виж истината за него!

Венета Райкова най-после разкри какво работи Тишо: Виж истината за него!

Венета Райкова най-после разкри какво работи Тишо: Виж истината за него! 5 (100%) 2 votes

Тихомир на Венета Райкова не е такъв търтей, за какъвто го смятат всички!

Венета Райкова от години е известната в брака си с Тихомир Георгиев и това донякъде обезличаваше Тишо. Затова малцина знаят подробности за живота му, но те най-после лъснаха.

Венета Райкова разкри истината за Тишо

Оказва се, че мъжът на Вени има сериозна работа от доста време насам, която е и доста доходоносна. Самата му съпруга разкри какво работи той.

Неговата длъжност е централен управител на всички казина в Софийска област. Работодател му е една от най-големите и влиятелни хазартни фирми в страната.

Работата на Тишо не изглежда никак лека. Напротив, по всичко личи, че е доста отговорна и се налага да работи дори с опасни хора, но това явно не му е проблем.

„В последните години ние почти не сме се засичали у дома. Той има страшно много работа.“ – оплаква се Венета Райкова.

Работното време на Тихомир е предимно вечер, тъй като тогава са отворени повечето казина. Затова му е трудно да отделя време на семейството си и го прави основно в отпуските си.

Вени сега също ще бъде доста по-заета, тъй като започва работа в „Папараци“ по БТВ. Там ще има много повече ангажименти, понеже ще съвместява работата и на Николета Лозанова, и на Кристина Патрашкова, които напуснаха предаването.

Тишо опита да пробие като самостоятелен бизнесмен, но претърпя голям провал. Той няколко лета въртеше заведения на морето, които обаче фалираха доста бързо.

В онези години го издържаше почти изцяло Венета Райкова. Затова се е наложило да си потърси постоянна работа и явно го е сторил по отличен начин.

Източник: kliuki.bg