Взрив: Ето кой напуска пръв Къщата на Вип Брадър в понеделник! (истината лъсна и шокира всички)

Взрив: Ето кой напуска пръв Къщата на Вип Брадър в понеделник! (истината лъсна и шокира всички)

В понеделник първият съквартирант ще си тръгне от Вип Брадър 2017!

Първите номинации във Вип Брадър 2017 вече са факт. Четирима от съквартирантите ще се борят за оставането си във формата като това са близначките Алекс и Влади, Мария и Сашка Васева.

Ето кой ще напусне Къщата на Вип Брадър в понеделник и ще бъде първият елиминиран за сезона

Сладураните къдрокоски получиха своята номинация машинално, тъй като се провалиха в първата си мисия от Биг Брадър. Сашка Васева и Мария обаче бяха посочени от останалите в Къщата като най-скандална беше номинацията на Мария.

Пайнерката беше „нацелена от куршума“ на Алекс Богданска, която заяви, че не може да мели с Мария. Според бившата на Даниел Петканов певицата е лицемерна, фалшива и подмолна. И вгорчавала живота на Александра в Къщата.

Е, за жалост на Богданска обаче, Мария няма да си тръгне първа от формата. Знаем, че тя има доста фенове, а и носи рейтинг на Вип Брадър, както посочи и досетливият Тото от СкандаУ.

Няма да си тръгне и Сашка Васева, която е един от най-ярките персонажи в риалити шоуто и има още много какво да покаже пред съквартирантите и зрителите.

Източници от кухнята на медията разкриха, че в понеделник вратата на Вип Брадър ще се отвори и затвори за последно пред едната от двете близначки Алекс и Влади. И вече се знае дори точно коя от двете ще напусне.

Това ще бъде Влади – по-мъжкото момиче, както тя самата се определи на влизане в шоуто. Ще остане Алекс – принцесата и нежната кукличка, която, макар и еднаква със сестра си, обира доста повече симпатии от двойката.

Източник: kliuki.bg