Владо Николов разтърси „Фермата“: Волейболната легенда доказа величието си!

Владо Николов разтърси „Фермата“: Волейболната легенда доказа величието си!

Владо Николов се показа като голям патриот и родолюбец!

Един от професионалните спортисти във „Фермата“ прикова вниманието с интересното си мнение по наболяла тема. Владо Николов се оказа милеещ за Бългрия човек, научи Kliuki.bg.

Владо Николов за пореден път точен и директен

Според волейболната ни легенда, българските емигранти постъпват алогично, като ходят да вършат в чужбина работа, която тук отказват да правят. Той дори ги оприличи на негри.

Самият Владо Николов имал братовчедка емигрантка. Тя работела в Лондон, където сменяла памперси, а тук имала цяла къща, която стояла празна.

Убежденията си по тази тема бившият волейболист сподели с Гечо и това не е случайно, защото последният е емигрант в Белгия, където има автосервиз. Той не се остави да бъде убеден от Владо и си отстоя мнението.

Самият Николов е бил емигрант цели 15 години и затова има опит в това отношение. Той е играл всичкото това време в чужди отбори, но след края на кариерата си предпочита да живее в България и затова в момента е тук.

Владимир Николов по принцип прави впечатление на човек с много директни позиции, без да се влияе от ситуацията, в която се намира. Това е хубаво качество, но останалите хора невинаги могат да го разберат.

Така например преди няколко месеца Владо прикова вниманието по подобен начин и в „Черешката на тортата“. Тогава той заяви, че жените се крият зад феминизма и еманципацията, използвайки ги само когато им е угодно.

Владо Николов не цепи басма никому, дори на актьора с пиперлив език Иван Ласкин. Още с влизането си волейболистът го упрекна, че не работи достатъчно и мързелува. Така бившият национал даде заявка, че ще играе сериозна роля във „Фермата“.

Източник: kliuki.bg