Скандал във ВИП Брадър: Мария „нахрани” Алекс Богданска! (Защо бесня пайнерката)

Скандал във ВИП Брадър: Мария „нахрани” Алекс Богданска! (Защо бесня пайнерката)

Мария обяви война на Алекс Богданска

Мария обърна палачинката към бившата на Даниел Петканов. Пайнерката много навътре прие номинацията на Сашка. И реагира моментално, като си „показа ноктите”.
Миньончето на поп фолка обяви война на манекенката. Защото последната я номинира за изгонване от Къщата.

Мария започна война с Алекс Богданска

„Виж какво, миличка. До този момент се държах еднакво с Дани и с теб. Аз няма да спра да тренирам или да общувам с Дани заради теб. Но ти прекъсна връзката помежду ни”, „нахрани” я на снощния лайф Мария.

Мара Отварачката й заяви троснато, че „щом се чувства застрашена от една дама, която е повече от нея, това си е неин проблем”. И се фръцна от общата маса.

Поводът за атаката на пайнерката е заради вчерашната номинация. Алекс Богданска предложи първа да бъде отстранена от шоуто Мария.

Красивата манекенка обвини чалга фурията в лицемерие и тенденциозно отношение към нея.

Открито, пред дъската Алекс Богданска нарече Мария двулична и подмолна. Бившата на Даниел Петканов получи и подкрепата на останалите от победителите в играта на ВИП Брадър. Тото, Енджи Касабие и родния Роналдоо също се обединиха около номинацията на Богданска.

Макар че Тото от СкандаУ да заяви, че певицата е нужна за повдигане рейтинга на шоуто.

„Още с влизането й почувствах, че Мария е подмолна и лицемерна. Не искам повече да бъда под един покрив с нея. Не спира да демонстрира близост с Дани. И непрекъснато ми навира в очите миналите ни взаимоотношения”, обясни Сашка Богданска.

Но според онлайн потребителите Алекс Богданска се бои от Мария. Тъй като в Къщата тя е реалната й заплаха и конкуренция.И затова така хитро иска да я отстрани, коментират и от кухнята на шоуто.

Източник: kliuki.ws