Стефан на Гала разкри истината за назначаването си в „На кафе“

Стефан на Гала разкри истината за назначаването си в „На кафе“

Стефан Николов, който е актуалният възлюбен на Гала, дълго време е отказвал да влезе в телевизията!

Новото попълнение на „На кафе“ Стефан Николов проговори за своята работа в сутрешното предаване на Нова телевизия. Той знае отлично, че го възприемат просто като мъжа на Гала, но смята, че може да промени това, научи Kliuki.bg.

Гала и Стефан са новият успешен тандем в „На кафе“

„Продуцентите от дълго време ме убеждаваха да имам своя рубрика, но аз така и не се решавах. Предложението им тази година дойде два дни преди старта на сезона. Приех, защото обичам такъв тип предизвикателства, в който имаш много кратък срок за размисъл.“ – каза Стефан в „Събуди се“.

Той потвърди още веднъж, че се дразни от негативните коментари в социалната мрежа, защото всеки заслужава шанс, преди да бъде критикуван. Освен това много от хората, които пишат срещу него, го правели доста неграмотно.

Всъщност Стефан имал собствен бизнес, свързан с производство на свои стоки и търговия с тях. Работата му в „На кафе“ се явява просто нещо странично, което не му е някаква мечта.

Мъжът на Гала изненада мнозина с разкритието си, че преди не е харесвал тв водещата, но след като се запознал с нея, мнението му се обърнало напълно. Двамата вече са заедно от над десетилетие.

Той е малко по-млад от нея, но това не пречи на любовта им. Има един развод зад гърба си и малко след това се залюбва с Гала.

„Когато влзох в живота на Мари, тя беше на 8 г. Установихме прекрасни отношения с времето.“ – сподели още половинката на Гала.

Източник: kliuki.bg