Християн Гущеров постави ултиматум на Мария

Християн Гущеров постави ултиматум на Мария

Мария се страхува от бившия си съпруг

Тъмни облаци надвиснаха над Мария. Пайнерката получи ултиматум от Християн Гущеров. Разгневеният милионер изпрати нотариално заверено предупреждение на бившата си половинка.

Причина за гнева му е влизането й във ВИП Брадър. Милионерският наследник забранил на певицата да говори за брака си с него. В документ заверен пред нотариус, той я уведомил, че ще заведе иск срещу нея в размер на 100 000 лв, ако се осмели да спомене дори името му в Къщата.

Още с влизането си в шоуто, Мария се смути, когато й зададоха въпрос, свързан с втория й провален брак. За да се спаси от глобата, която на практика ще я остави без хонорар от формата, чалга звездата ще може да говори за Християн Гущеров, но без да става ясно, че визира именно него.

Милионерът е предупредил и продуцентите на риалитито, че ако си позволят да забъркат името му в скандал, ще ги съди. Затова и те са изключително внимателни по отношение на въпросите, които се задават на Мария в изповедалнята, пише „Ретро“.

По ирония на съдбата, въпреки опита си да избяга от скандалите, Християн Гущеров отново е в жълтите хроники. Заслуга за това има новата му изгора.

Както вече стана ясно, милионерският наследник има връзка със Светлана Василева. Скандалната плеймейтка не пропуска възможността да сподели снимки, на които двамата са заедно.

Тя побърза да се похвали, че двамата вече живеят под един покрив. Светлана Василева заяви, че връзката й с Гущеров става по-сериозна. И доказателство за това е фактът, че той я е поканил да се премести в дома му.

Плеймейтката дори изрази готовност да създаде семейство с наследника на Добромир Гущеров. Тя заяви, че е готова да дари Християн с наследник, ако той пожелае.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com