Свърши се: Иван Ласкин напусна „Фермата“ по свое желание! (виж каква абсурдна причина изтъкна за поражението си)

Свърши се: Иван Ласкин напусна „Фермата“ по свое желание! (виж каква абсурдна причина изтъкна за поражението си)

Иван Ласкин сам си тръгна от „Фермата“ и няма връщане!

Актьорът Иван Ласкин напусна доброволно формата „Фермата“. Той обяви решението си още по време на първия дуел за елиминации в третия сезон на риалитито.

Иван Ласкин даде абсурдно обяснение защо напуска „Фермата“

Зрителите останаха безкрайно разочаровани, тъй като той и Владо Николов са най-големите „звезди“ в това шоу. Всеки се надяваше да види, че Иван Ласкин няма само голяма уста, но и големи сили и воля за работа. Но уви.

Половинката на Алекс Сърчаджиева клекна и сам си развя червения картон. Иван Христов и Андрей Арнаудов, разбира се, не могат да го задържат насила. Друг е въпросът дали хонорарът, който са му обещали за участието, ще бъде изплатен.

Ето и какво заяви самият Иван Ласкин по време на напускането на „Фермата“:

„Причините да се откажа от това прекрасно начинание са две. Проблемът, който видяхте, ми се отрази доста зле, но както казва медицината – всичко е в лекарството.

Сега взимам лекарство и съм добре. Втората причина, това е любовта към моето семейство, което аз не можах да прежаля, че ще липсва толкова време от мен.

Вие сте прекрасен колектив, защото сте много жизнерадостни и градивни. Смятам, че това ще е най-успешното издание, а аз съжалявам откровено, че няма да продължа“, заяви актьорът.

Това признание обаче му навлече доста обиди и негативни коментари сред зрителите, тъй като се предполага, че всеки от участниците си има близки хора и семейство. Как те ще издържат толкова време без тях, а Ванката ревна, възмущават се потребители по форумите.

Източник: kliuki.bg