Джулиана Гани плаче с глас в Къщата: Шеф Петров я срина със земята! (виж тук)

Джулиана Гани плаче с глас в Къщата: Шеф Петров я срина със земята! (виж тук)

Джулиана Гани не издържа и проля горчиви сълзи пред всички!

Силиконката Джулиана Гани се показва като едно от най-добрите и миролюбиви същества в Къщата на Вип Брадър. Въпреки това обаче и факта, че досега всички й симпатизират, тя избухна в неистов плач. Който накара съквартирантите да й съчувстват.

Джулиана Гани ще бъде жестоко обидена и ще се разплаче от думите на шеф Петров към нея

Причината за сълзите на красивата блондинка е човек, който не е престанал да вдига скандали още от първия си ден в Нови хан. Сещате се, че става дума за заядливия шеф Петров.

И ако снощи той захапа журналиста Антон Стефанов като дори го прокле да умре в самота, то днес на мушката му е Джулиана Гани. При това момичето беше съвсем невинно.

Шеф Петров избухна срещу силиконката, тъй като тя си позволила да направи нещо за ядене на Антон Стефанов. Милият жест на Джулиана трогна всички останали в Къщата, освен Петров. Той се нахвърли върху нея с крясъци, а тя остана като парализирана.

Минути по-късно Джулиана започна да плаче на рамото на Антон Стефанов, който се чудеше как да я успокои. Сълзите на силиконката и жестоката обида в душата й ще видите тази вечер в поредния епизод на Вип Брадър 2017.

Едно обаче е ясно – със сприхавия си характер и жестоки обиди към всички около себе си, шеф Петров се очертава като първият и най-номиниран в предстоящите номинации през седмицата.

Източник: kliuki.bg