Цуни направи горещи разкрития за Александра Богданска

Цуни направи горещи разкрития за Александра Богданска

Още помни, че го излъгала в движение

Плейбоят Цуни повдигна завесата около личния си живот. Пред журналиста Антон Стефанов той проговори и за връзките си с фолк дивите.

Пред него Цуни разкри цялата си душа в задушевен разговор. Първото, което Цуни подчерта бе, че не е Цуни на Преслава и веднага след това допълни, че с нея са просто приятели.

Дълго време двамата излизали в обща компания. Според него името му е било спрягано с това на Преслава, тъй като преди това е имал връзка с Елена Паришева.
Иначе плейбоят разкрива, че отначало дори не смеел да припари до фолк дивата.

Още помни, че го излъгала в движение

Според него бил изключително уплашен и не смеел да предприеме каквото и да било действие, тъй като си мислел, че е твърде висока топка.
Цуни обаче сподели с гордост, че Преслава го е канила в Дубай, на обеди, на вечери…

Цуни сподели пред Антон Стефанов, че все пак не е изключено фолк дивата да е имала нещо предвид. Така или иначе помежду им не се получило нищо, тъй като след това се намесил друг човек, а скандалите вече са ясни.

Що се отнася до Елена Паришева, Цуни твърди, че е имал връзка с нея в продължение на една година.
По думите му, Ивелин Попов я е „взел“ от него. Първо започнал да й пише и така нещата постепенно се получили.
Плейбоят обаче твърди, че не съжалява за Елена Паришева, тъй като по онова време много му се живеело и по-добре, че нещата се стекли по този начин.

Що се отнася до последната му приятелка, плейбоят признава, че се стигнало до раздяла, тъй като имал сериозни проблеми с данъчните.
Поради тази причина се наложило да свали малко стандарта и тя тутакси го зарязала.

За шавливата бивша приятелка на Лудия репортер – Александра Богданска, Цуни твърди, че нямат нищо общо. От думите му става ясно, че само са си писали. Тя обаче го излъгала, че си няма гадже, а няколко дни по-късно се оказало, че има и заминала с него за южната ни съседка Гърция. Въпреки всичко той заключава, че моделът е много хубаво момиче и си я бил харесал.

Не крие, че си пробвал късмета и при ливанската диетоложка Енджи Касабие. Писал й, но тъй като тя не му отговорила, я изтрил от приятелите си, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com