Култовият коцкар Пацо от "Биг Брадър" се забърка в огромна далавера, опандизиха го!

Култовият коцкар Пацо от "Биг Брадър" се забърка в огромна далавера, опандизиха го!

Един от най-култовите участници в телевизионното риалити шоу „Биг Брадър“ – Пацо, е бил задържан за организирането на нелегални хазартни игри и залагания, съобщава в. „Телеграф“.

Спецакцията с участие на служители от териториална служба „Борба с организираната престъпност“ се е провела на 14 юли в миньорския град Гълъбово. 

34-годишният Панайот от Кючуков, когото цяла България знае като Пацо от Гълъбово, бил закопчан с белезници заедно с 11 участници в залаганията. 

От ОД на МВР – Стара Загора уточниха, че имало данни незаконната дейност да се извършва от края на 2016 година. При извършените процесуално-следствени действия са иззети множество тестета карти, чипове, зарове, куфари, съдържащи пособия за хазартни игри, пари и др. 

Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 327, ал. 1 от НК, а Кючуков е бил отведен за 24 часа в РУ „Полиция“ – Гълъбово“.

На този етап няма повдигнати обвинения, няма и мерки за неотклонение по разпореждане на прокуратурата. През почивните дни са били проведени множество разпити, включително и пред съдия,

/* (c)AdOcean 2003-2014, blitzads_bg.Blitz.bg.inText */
ado.placement({id: ‘ado-ZX5GyKAt4hP_UHCvtd_9zFp5oVU7XEcW0OWttkC2aV3.o7’, server: ‘blitzbg.adocean.pl’, vars: {cid: ‘articleContent’, maxkw: ‘7’ } });

TАГОВЕ:
пацо
"биг брадър"
хазарт

Източник: blitz.bg