Война на Алекс Богданска и Мария, отнася го Сашка Васева

Война на Алекс Богданска и Мария, отнася го Сашка Васева

Коментар на Мис Тигрова на страниците на „България днес“

„След като манекенката Алекс Богданска номинира за изгонване фолкдивата Мария поради лични причини, в Къщата на „ВИП Брадър“ се заформи нова интрига. Двете може да се хванат за косите много скоро. Певицата е изненадана и вероятно ще покаже на Богданска, че не е права. От друга страна, Мегз е приятелка и с двете враждуващи дами и е възможно накрая тя да го отнесе“ – коментира Мис Тигрова.

„Въпреки че не беше в добро здравословно състояние, Сашка Васева реши да влезе в Къщата. В крайна сметка тя беши първата номинирана. За нея това също е неочаквано, но и обидно, тъй като тя твърди, че е в неравностойно положение спрямо останалите съквартиранти и не смята, че е морално заради това да бъде изгонена от шоуто“ – смята Мис Тигрова.

„В новата седмична мисия повечето от участниците не бяха толкова честни в отговорите, колкото искаха техните партньори. Единствено Сашка Васева прие това много лично и нападна с въпроси близначките. Те казаха, че певицата трябва да излезе от Къщата. Разочарована от това, че е номинирана само заради лошото си здраве, тя започна да се обяснява на съквартирантите, които я номинираха – Енджи Касабие и Даниел Златков. За Сашка Васева оставането е въпрос на оцеляване. Ако бъде изгонена, тя ще остане без средства за оцеляване. С това тя цели да докосне нежната нотка на зрителите, но не е ясно дали ще се получи, защото не е коректно да парадира с болестта си“ – коментира ситуацията във „ВИП Брадър“ Мис Тигрова.

Мария и Алекс тепърва ще кръстосват шпаги

Източник: kliuki.ws