Луксът на Алекс Богданска беше дотук: Гаджето й Макс полудя от гняв! (виж как й се закани)

Луксът на Алекс Богданска беше дотук: Гаджето й Макс полудя от гняв! (виж как й се закани)

Алекс Богданска си мислеше, че може да има и питомното, и дивото, но уви!

Манекенката Алекс Богданска трябва да получи наистина тлъст хонорар от Вип Брадър, за да може да компенсира поне малко безпаричието, което се задава.

Алекс Богданска не знае какъв скандал я очаква от Макс, след като излезе от Вип Брадър. Заканил й се е жестоко

Бившата любима на Даниел Петканов влезе в Къщата, сериозно обвързана с чуждестранния си приятел Макс. Заради когото се раздели така скандално с Дани.

Припомняме, че богаташът Макс я глезеше като принцеса и й осигури живот почти като на Грейс Кели. Е, поне за кратко. Явно обаче идилията им няма да продължи, тъй като Макс останал потресен от поведението на Богданска във Вип Брадър.

„Макс не е на себе си. Жестоко й се закани и сме убедени, че още след формата ще скъса с нея. Той следи абсолютно всички епизоди на Вип Брадър и дори ги записва. Когато видя как Алекс се умилква около Даниел и как призна, че още има чувства към него, откачи. Но кой ли мъж би бил щастлив при тези обстоятелства. Да го правят на маймуна пред всички“, разкриват близки до двойката източници.

При всички положения Алекс Богданска ще бъде принудена да се раздели с живота си на принцеса. Така или иначе Макс се оттегля, а ако с Даниел Петканов се съберат, ще трябва да разчитат на едната му заплата от телевизията. Както и на нейните приходи от реклами и фотосесии.

Това едва ли ще се понрави на свикналата на охолен живот Александра, но нали уж любовта била преди всичко останало.

Източник: kliuki.bg