Мария ревна във ВИП Брадър: Хриси ме остави без пукнат лев! (Виж на какви унижения я подлагал)

Мария ревна във ВИП Брадър: Хриси ме остави без пукнат лев! (Виж на какви унижения я подлагал)

Мария разкри душата си във ВИП Брадър

Мария изплака болката си в Къщата на Големия брат. Фолкаджийката разказа през сълзи на какви унижения я подлагал Християн Гущеров. Двамата бяха семейство две години и вече са в развод.

Мария се разплака във ВИП Брадър

Сълзливата изповед на миньончето на поп фолка стана след скандал с Мегз. Дизайнерката обвини певицата, че си прави евтин пиар с това, че даде три бона за благотворителност. Особено я провокираха думите на дизайнерката, че си изкарала парите не само с пеене.

Пайнерката не й остана длъжна. Това предизвика взрив между двете приятелки.И пред останалите Мария се впусна в един безкраен монолог какъв ужас е да си „милионерска съпруга”.

„Човек, аз съм си продала бижутата, апартамента ми е на кредит, нямах кола, нямах една стотинка, когато се разделих с Християн. Чудех се как ще плащам училището на дъщеря си. Обадих се на бащата на Хриси и го помолих да не ми взимат колата. С нея работех и водех Марая на училище или поне да ми купят някоя по-евтина”, бе част от сълзливата изповед на фолкаджийката.

„Дъщеря ми е всичко за мен. Влизала съм в супера и съм си правела сметката какво да купя. Чудя се сега как да отида в училището на дъщеря си и как ще вървя с високо вдигната глава. Като я записах в това училище бях с Християн ,а и баща му ни подкрепяше. А сега какво….Като съм с един мъж си мисля, че е до живот. После оставяш с един ангел и не знаеш какво да правиш”, каза още Мария.

През сълзи съпругата на милионера разкри, че не иска скъпи дрехи и луксозни подаръци за нея и дъщеря й. И сега спечеленото от нея отива само и единствено за образованието на Марая.

Мария е потресена, че Християн не изпратил и един балон за рождения й ден. А тя много го обичала и се била привързала към него.

Певицата е огорчена, че вече цяла година Християн я наричал с най-вулгарни думи и сипел само закани. Бизнесменът не й давал развод, докато не го премахме от кредита си като съдружник, призна Мария.

Източник: kliuki.ws