Няма да повярвате каква красива дъщеря има Краси Балъков. Вижте сами (Снимка)

Няма да повярвате каква красива дъщеря има Краси Балъков. Вижте сами (Снимка)

Един от „златните футболисти” Красимир Балъков скоро ще жени своята пораснала дъщеря. От миналото лято Глория, която е на 26 години, имала сериозен приятел.

Двамата непрестанно афишират любовта си в социалната мрежа и демонстрират любовни чувства един към друг, видя HotArena.

Глория даже представила гаджето си Армандо на родителите си, но един от най-добрите полузащитници в националния отбор и настоящ треньор по футбол, бил в шок от избора на дъщеря си. Краси въобще не одобрявал 28-годишния Армандо Касо, който изглеждал като типичен испански мачо. Освен че бил метросексуален, гаджето на Глория имал напомпани мускули, а тялото му било нашарено с татуировки, той прекарвал повече време пред огледалото от неговата дъщеря, пише „Уикенд“.

Макар че е испанец, също като семейство Балъкови, Армандо живеел в Германия. Въпреки предизвикателния си хулигански вид на лошо момче приятелят на Глория действително бил сериозен и умен. Освен това 28-годишният левент с вещина въртял ресторантьорския си бизнес.

Щерката на героя от САЩ ‘94 пък от години се изявява на модни подиум, но не като модел.Глория работела за популярна испанска марка, а мечтата й била да създаде собствена модна линия дрехи.

Балъков и съпругата му Татяна се разделиха преди 11 г. От брака си с нея той има две деца – Глория и Красимир-младши, а семейството им живее в Щутгарт.

Нито един от наследниците на Бала не говорел български език, тъй като Глория била съвсем малка, когато бронзовият медалист от САЩ ’94 отишъл да рита в португалския „Спортинг”, а Красимир-младши бил роден в чужбина. Бившата жена на Балъков имала собствен бизнес, финансиран с неговата мощна подкрепа, а самият Краси от няколко години живее на семейни начала с 4 г. по-младата от него германка Катя, която е счетоводителка на католическо братство.

Източник: zajenata.bg