Мария реве, че живее на кредит, а кара президентска S-класа (Как става номерът?)

Мария реве, че живее на кредит, а кара президентска S-класа (Как става номерът?)

Мария твърди, че понякога едвам свързва двата края, а кара последен модел Мерцедес

Мария води доста луксозен живот, а уж няма пари

Мария сериозно озадачи зрителите на ВИП Брадър. В уж откровена изповед преди няколко вечери певицата се разплака пред Цуни, че след развода си с Гущеров е останала без пари. Заради което й се е наложило да продаде бижутата си. И да си прави сметката какво пазарува в супермаркета.

„Бях останала само със 100 лева. Не знаех как ще живея, всичко ми е на кредит“, изплака поп фолк звездата. Което звучи наистина драматично. Ако не беше фактът, че само 2 дни преди да влезе във ВИП Брадър, певицата беше забелязана да използва черен Мерцедес S-класа, при това с шофьор, в каквито се возят президентът, премиерът и повечето министри.

Сцената се разигра на централната софийска улица Любен Каравелов, където тя често се отбива на един адрес, точно над Рафито на ъгъла.

Това прави безсмислени риданията й, че са й взели всичко при развода с Гущеров. Машината струва 200 бона, а шофорът е още 2 бона на месец, като не броим и колко бензин гълта, предават от slava.bg.

Преди няколко седмици пък тя се похвали с луксозно пътешествие до Париж. Където отседна в един от най-скъпите хотели. А това надали се постига с живот на кредит, коментират онлайн потребителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.net