Ето колко е пораснал синът на Софи Маринова – официално атакува шоубизнеса с първата си самостоятелна песен (Снимки)

Ето колко е пораснал синът на Софи Маринова - официално атакува шоубизнеса с първата си самостоятелна песен (Снимки)

Наследникът на Софи Маринова Лоренцо официално атакува шоубизнеса с първата си самостоятелна песен „В атака“. Както би следвало да се очаква, парчето е издържано в най-утвърдените позиции на чалгата – отбелязва изданието.

Във видеото момчето на Софка е облечено в костюм в стилистиката на Бруно Марс, но има и спортна визия с препратки към хип-хопа.

Темата е свързана с ухажването между двама млади влюбени. Видеото е дело на Люси Иларионов , като в нито един от творческите етапи не е имало намеса на Софи Маринова – подчертава изданието.

„Държах майка си настрани. Всичко решавах сам. Показах й само финалния вариант на клипа и я попитах дали й харесва“ – обясни гордо Лоренцо.
Междувременно, вестник „Уикенд“ научи, че училището на хлапето никак не върви. Той има само тройки, писани често по милост – твърди изданието.

„Кръвта вода не става, ще се извъди певец като майка си“ – коментират техни познати.

Засега Софи Маринова не е коментирала официално клипа на сина си. Нямаме данни дали го е харесала и ще продължава ли да го мотивира да се изявява в попфолка. Нещо, което много скоро ще проличи.

Източник: zajenata.bg