Неочаквано: Скандално разкритие за шеф Петров разтърси всички! (истината за заядливеца лъсна)

Неочаквано: Скандално разкритие за шеф Петров разтърси всички! (истината за заядливеца лъсна)

Шеф Петров не спира да показва голямата си уста в Къщата на Вип Брадър!

Скандалният шеф Петров не спира да се заяжда и да крещи по всеки в Къщата на Вип Брадър. Но услужливо „забравя“ да спомене някои от тайните в живота и кариерата си. Една от тях и то доста скандална, излезе наяве едва днес.

Шеф Петров бил личен готвач на Златко Баретата в затвора и после в дома му

И тя е, че шеф Петров е бил личен готвач на известния подземен бос Златко Баретата. При това му е готвил не у дома, а в… затвора. Когато през 2009-та година Баретата е арестуван и тикнат в пандиза за разпространение на наркотици, той започнал да се страхува, че ще го отровят.

Затова и първоначално ядял единствено храна от веригите за бързо хранене. Не след дълго обаче пиците и хамбургерите му омръзнали, а негов приятел го посъветвал да си наеме личен готвач. И му препоръчал шеф Петров.

След като размислил, Петров склонил да готви два пъти на ден по тристепенно меню за Баретата. Той му приготвял вкусотиите за обяд и вечеря, защото Златко закусвал само с плодове. След като през 2010-та година Баретата бил пуснат под домашен арест, шеф Петров продължил да му приготвя храната за вкъщи.

Баретата бил удивен от майсторлъка на Петров с черпака и му плащал такива баснословни хонорари, че заплатата му като главен готвач от 5 бона била нищо, в сравнение с парите, които му броял Златко.

Подземният бос често му правел и скъпи подаръци като писалка за 2000 лева или комплекти с позлатени прибори. Именно с парите от работата си при него Петров успял да забогатее и да отвори свой собствен ресторант.

Източник: kliuki.bg