Мъжът на Сашка Васева избесня: С българския Роналдо е свършено!

Мъжът на Сашка Васева избесня: С българския Роналдо е свършено!

Мъжът на Сашка Васева избесня: С българския Роналдо е свършено! 3 (60%) 5 votes

Сашка Васева получи голяма подкрепа от своя съпруг!

Певицата Сашка Васева получи помощ отвън в битката с Даниел Златков. Мъжът на фолк дивата е бесен и сериозно смята да потърси сметка на футболиста, научи Kliuki.bg.

Сашка Васева май ще победи във войната с Даниел Златков

Христо Бакърджиев е много сериозен бизнесмен с много големи връзки. Той вече бил задвижил всичките си познанства да не даде на българския Роналдо да играе никога повече в България.

В момента той е в чужбина, но се предполага, че все някога ще има нужда да се върне в родината. Едва ли ще може да го стори.

Бакърджиев бил бесен най-вече от обидата на Златков спрямо Сашка Васева, в която той я нарече „мастия“. Бизнесменът не можел да позволи никой да се държи така с жена му.

Въпреки че Христо и Сашка бяха в много лоши отношения допреди 2 години и дори бяха пред развод, те останаха заедно и дори все още демонстрират любов един към друг. Това донякъде изненадва мнозина.

Даниел Златков откровено се заяжда с певицата в последните дни. Той пръв влезе в конфликт с нея и дори й каза, че ще я побърка.

Футболистът дори стигна и по-далеч, използвайки откровени обиди. Заради това Сашка Васева дори поиска Биг Брадър да го накаже.

„Ей, Сашке, ти си била опасна мастия!“ – каза Роналдо на фолк фурията.

По всичко личи, че Даниел смята да си направи рейтинг на гърба на Сашка Васева. Той е наясно, че тя има много противници и именно техния вот има намерение да обере.

Планът му засега не работи особено, тъй като във Фейсбук повечето коментари за него са негативни. Затова ще трябва да си смени стратегията, ако иска да постои по-дълго в Къщата.

Източник: kliuki.bg