Слави е смазан: Годжи се среща тайно с Цветелина Грахич! (Ето какви ги вършат зад гърба му)

Слави е смазан: Годжи се среща тайно с Цветелина Грахич! (Ето какви ги вършат зад гърба му)

Годжи и Цветелина Грахич се срещат тайно

Годжи и Цветелина Грахич поддържат връзка и се крият. Бившите колеги гледат да не бъдат засечени заедно, заради деспотичния нрав на Слави Трифонов. Дългият много държи на екипа си, но е безмилостен към предателството.

След като някой от хората му го напусне,за да поеме по пътя си, шоумена бил безпощаден. Той никога не давал шанс същия отново да се върне в шоуто и за него той ставал затворена страница.

Годжи се среща тайно с Цветелина Грахич

Георги Милчев-Годжи обаче искал да помогне на босненката в самостоятелната й кариера. Като по-голям и врял и кипял в шоубизнеса, баскитаристът й давал ценни съвети какво да прави.

Преди време тръгна слух, че Цветелина Грахич и Годжи са повече от колеги. Дори се заговори, че са гаджета и се срещат често извън шоуто. Този слух бившата певица на Слави прие със смях. Тя отрече двамата да имат повече от чисто приятелски и колегиални отношения. И категорично увери, че никога не са мачкали чаршафите.

„Клюките, че сме любовници с Годжи много ни забавляват. Нищо такова няма. Снимките, които разбуниха мрежата, на които се прегръщаме на участие са направени пред очите на приятеля ми. С Годжи сме и си оставаме колеги и само приятели”, заяви тогава певицата.

Припомняме, че Цветелина Грахич напусна по собствена воля шоуто на Дългия. Тя отрече някой да й е оказвал натиск. Беквокалистката на Слави Трифонов обясни, че иска да прави соло кариера, а ангажиментите в шоуто й идват повече. Отива си с приятелски чувства към всички, а към шефа си изпитва само респект и уважение.

Мнозина се усъмниха в думите й, предвид лютивия характер на учиндолеца. Според други слухове той я уволнил, защото се появявала често на концертите неадекватни и често закъснявала на репетиции. Слави не успял да изтърпи повече своеволията й и липсата на всякаква дисциплина и затова й показал вратата.

И обаче искал да й помогне. Дори обещал сам дай напише някоя и друга песен, за да попълни репертоара й.Фактът, че го правел тайно говори, че двамата с Цветелина Грахич наистина се страхуват от ураганния нрав на Слави.

Източник: kliuki.bg