Помните ли Виктория Георгиева от Х Фактор: Ето как се втали сладураната!

Помните ли Виктория Георгиева от Х Фактор: Ето как се втали сладураната!

Виктория Георгиева отслабва драстично с тази диета!

Поп фурията Виктория Георгиева, която взе акъла на цяла България в Х Фактор преди време, работи и се изявява като истинска певица. Тя вече има първите си песни, а феновете й непрестанно се множат. Викито обаче се тревожела само от едно. И то е, че винаги си е била по-пълничка и едричка.

Гласовитата Виктория Георгиева се превръща в красавица, втали се доста от Х Фактор

Затова и тя започнала да спазва строга диета. И този път е успяла да се втали само за около седмица или десетина дни. Чаровницата не спирала да се хвали на приятелки и да ги нахъсва да започнат и те.

Диетата на Виктория Георгиева не е трудна и се прави в рамките от пет до седем дни. Въпросното отслабване се прави само чрез консумацията на риба и морски дарове, плюс зеленчуци и зехтин.

Сол може, но в много малки количества, а вода се пие много – поне три литра на ден като може да е чиста или под формата на чай, но без подсладители.

Сутрин не се закусва, а се приема само кафе без захар или чай. Преди това се пие чаша с топла вода, която трябва да е поне 300 грама. На обед се хапва риба или други морски дарове, заедно със салата, подправена само с малко зехтин и лимон.

А на вечеря се яде обилна салата, към която може да има отново риба, но в по-малко количество от тази на обед. Рибата при всички хранения може и да е от тлъстите, за да даде нужната енергия на организма и така не чувстваме глад.

От всички видове зеленчуци твърдо забранени за тази диета са само царевицата и картофите, от които лесно се пълнее, защото са пълни с въглехидрати. При правилно спазване на диетата, с нея се свалят до 5 килограма за седмица.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com