Светослав Иванов направи горещо разкритие

Светослав Иванов направи горещо разкритие

Журналистът остави всички без думи с това признание

Една от звездите на Би Ти Ви – Светослав Иванов направи горещо признание, с което остави всички без думи.

При все, че не може да се отрече, че към момента Светослав Иванов е един от най-авторитетните водещи на медията, признанието му смая всички.
Оказва се, че водещият на публицистичното предаване „120 минути“, което е от малкото в родния ефир, без чалга и предлага смислени и любопитни предавания, е… мъж под чехъл.

Това признание направи самият Светослав Иванов.
Предаването му е направено по доста професионален начин и не се допускат каквито и да било компромиси със събеседниците. Освен това и рейтингът е задоволителен.
Всичко това идва да покаже, че водещият също има огромно значение и опровергава наложеното схващане, че за да се гледа едно предаване, трябва задължително да е с просташко съдържание.

Журналистът остави всички без думи с това признание

Светослав Иванов започнал стажа си в медиите още в момента, в който записал да учи журналистика. Постепенно започнал да се изкачва по стълбицата на йерархията. Така дошло и предложението от ръководството на Би Ти Ви да води собствено предаване.
По това време Светослав Иванов вече бил реализирал най-голямата мечта в живота си – да има собствено семейство и рожба.

Семейството създал с любимата си жена Вяра, която е негова колежка в Би Ти Ви. Двамата са в очакване на това дъщеря им да порасне, за да се сдобият с втори наследник. Този път двамата журналисти се молят да им се роди син и шеговито допълват, че така ще се изравнят силите в дома им.

На този етап Светослав Иванов живее в женско царство. Двете му любими жени не го щадят и искат той да им помага във всичко.
Журналистът често пъти сам поемал грижите за дъщеря си Йоанна още във времето, в което тя била малко бебче. По този начин осигурявал малко лично време на съпругата си, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com