Зрителите избесняха: Гала превърна „На кафе” в битпазар!( Виж какво размята в ефир)

Зрителите избесняха: Гала превърна „На кафе” в битпазар!( Виж какво размята в ефир)

Гала съвсем слънчаса

Водещата на „На кафе” Гала трайно се абонира за „Господари на ефира”. Блондинката неспирно попада в рубриката „Слушам и не вярвам на ушите си”.

В днешното предаване обаче тя премина всякакво приличие. И накара зрителите да се разделят на два лагера. Първото нещо, което показа в ефир бе как да си стегне задните части. За да има „яка дупара”.

Гала размята гащи в ефир

Урокът по прибиране на четирибуквието й го проведе екс клюкарката на Николета Лозанова- синеоката Лили Ангелова. И ако за нея е нормално да се глезоти на ефир, то някак си показаното не подхожда за сериозна водеща като Гала.

Е, този цирк аудиторията на предаването някак си преглътна. Но следващото накара мнозина да изтрещят от неудоволствие. Защото Лили и Гара размахаха пред сащисаните зрители как купува сутиени. И започнаха да учат фенките си как да си ги изберат.

Двете се забавляваха, размятайки бельото с намерението да разберат кой номер пасва на балконите им. И докато за палавата Лили пасваха по-голям номер чашки, за по-скромната в пазвата Гала станаха съвсем други номера.

След което двете преминаха към избора на гащи. Водеща и „клюкарка” се впуснаха в „дълбокомислени” коментари как точно и откъде си избират прашки и бикини.

„Това вече не е сериозно предаване. Как може Гала да превърне в „На кафе” в битпазар.То бива, то може, но това минава всякакви граници. И тези безумия не бяхме виждали и това ни се случи. Все пак това не цирк, нито сергии за кюлоти и сутиени, а интересно шоу. Поне така си мислехме досега”, бяха част от негативните коментари за „уроците” на двете дами в ефир.

Капакът бе обяснението на Гала какво точно прави, когато си купува въпросните гащи.

„Забавлявам се, като винаги гледам да са от една марка. Задължително държа да са малко по-така….нали се сещаш”, дяволито намигна на гостенката си Гала. Което накара мъжката аудитория да изпадне в палави мисли, а останалите да я укорят гневно.

Източник: kliuki.ws