Бащата на Енджи Касабие изригна: Съсипват детето ми!

Бащата на Енджи Касабие изригна: Съсипват детето ми!

Енджи Касабие е сериозно атакувана от Шеф Петров и след „ВИП Брадър“ може да стане страшно!

Диетоложката Енджи Касабие не спира да плаче в Къщата от няколко дни. Думите и обидите на Шеф Петров я накараха да лее сълзи с часове, а това не се хареса на баща й.

Енджи Касабие плаче в Къщата, а баща й е бесен

Възрастният ливанец, който е фармацевт по професия, вече едва издържал да гледа как щерка му плаче. Той дори се заканвал, че ще се разправи лично с готвача след края на формата.

„За 30 години веднъж не съм разплакал моето момиче, а той за няколко дни го направи няколко пъти. Направо ми съсипва детето, ще му потърся сметка.“ – беснеел таткото на Енджи Касабие.

Припомняме, че основните нападки на Шеф Петров бяха, че тя го е излъгала, че не е мюсюлманка, а и че не яде боб. Той дори й показа среден пръст по време на един от споровете им.

Бащата на ливанката останал много ядосан от всичко това. Той побеснял, че някой кара дъщеря му да плаче. Затова смятал да отмъщава след месец-два.

Връзката между Енджи Касабие и татко й по принцип е много силна. Тя е станала диетолог именно заради него, тъй като той също е в областта на медицината.

Именно баща й е причината Енджи днес да живее в България. Той е дошъл със семейството си по работа, когато тя е само на 5 г., но останали завинаги.

Затова днес диетоложката твърди, че се чувства българка. Тя е израснала тук и познава България като своя родина.

И все пак е странно как за 25 години не е научила добре български език. Това няма как да не прави негативно впечатление на повечето хора у нас.

Източник: kliuki.bg