Какво ще ви донесат последните месеци на 2017: Стрелец-Опитайте се да избягате от миналото, което ви преследва

Какво ще ви донесат последните месеци на 2017: Стрелец-Опитайте се да избягате от миналото, което ви преследва

Не остана много от тази година, но ето какво трябва да очаква всяка зодия:

Овен

Част от сърцето ви иска да се откаже от лицето, което искате, но повечето от вас не искат да го правят. Вие сте наясно, че се въртите в омагьосан кръг и се ядосвате на себе си. Сърцето ви иска едно нещо и умът ви казва да направите нещо съвсем различно. Нека нещата се случват сами. Не правете компромиси за нищо, правете неща, за които сте готови.

Въпреки това, напомнете си, че заслужавате най-доброто и не позволявайте да получавате по-малко от това, което заслужавате.

Телец

Напоследък се чувствате самотни. Не знаете дали пътят, по който вървите, е правилният. Всичко е наред и е нормално да бъде объркано и несигурно. Следвайте тази несигурност. Това ще ви отведе бавно по пътя, където много неща ще бъдат изяснени до края на годината. Но нека страхът от провал да не ви кара да се страхувате. Може би следващите три месеца от живота ви няма да са най-добрите, но това, което получавате, е най-добрата награда за следващата година.

Близнаци

Животът ви сякаш се промени изцяло през 2017 г. Много промени – промени в отношенията, кариерата, които сте направили, но които са в резултат на вашите усилия от предишните разходки. Всички тези промени са страхотни, но трябва да признаете, че ви харесват.

Последните 4 месеца ще ви помогнат да намерите себе си, т.е. да получите по-голяма увереност за следващата година. Нови идеи, нови хора. Много хубави неща.

Рак

Как бихте описали 2017 с една дума? Не можете, защото за повечето от вас беше една от най-лошите години. Но ще бъде по-добре.

Това, че не беше толкова красива година, не означава, че нещата няма да се променят. Есента и зимата носят красиви неща, които ще ви помогнат да създадете красиви спомени. Просто изчакайте.

Лъв

Вие сте първите, който избягват някаква връзка. Мразите връзките и всички видове обвързване. 2017 ви донесе много такива моменти, когато трябваше да направите много, за да покажете на другите, че не сте искали нищо сериозно, но понякога си мислехте как ще бъдете в една връзка.

През последните месеци не сте били много щастливи и успешни, най-вече защото не сте имали енергия. Но есента и зимата донасят вашата енергия обратно. Пълни с настроение, когато не сте в най-добрата компания, ще се смеете на вашите собствени вицове. Освен това тези месеци също ви носят любовта, която ще искате да запазите.

Дева

През 2017 г.

направихте огромна стъпка напред във вашата кариера, колкото и да е ужасна тази промяна, която сте преживели. Последните 4 месеца също ви носят красиви неща, но трябва да се научите да бъдете горди от себе си и никога да не се отказвате от това, което искате.

Що се отнася до любовта, влюбени сте в човек, който не отвръща на любовта ви и въпреки че жертвахте много за този човек, все още не сте готови да го забравите. На прага на новата година ще се сетите за него още веднъж.

Везни

През тази година непрекъснато боли. Ще ви трябват малко повече време, за да забравите това. Последните месеци на 2017 г. ще бъдат трудни за вас, но е необходимо да стиснете зъби и да преодолеете всички пречки. Нещата са трудни, но веднага щом ги преодолеете, хубави неща ви очакват.

Не избирайте партньори за една вечер, те няма да решат проблемите ви. Вместо това стъпка по стъпка се борете да преодолеете тази сложна ситуация.

Скорпион

Вие сте човек, който винаги е мъдър за всичко, което се случва в живота. Това е така, защото Скорпионът просто гледа на нещата по различен начин. Винаги сте били като вълк единак, фокусирайте се върху вашите цели и свирете собствена музика.

Но един ден през следващите месеци ще срещнете човек, който е много подобен на вас. Това е човекът, от който се нуждаете в живота си. Той ще ви научи да рискувате и да се радвате на живота повече. Дръжте го близо до себе си.

Стрелец

Вие непрекъснато си мислите за предишната си любов. Вие се надявате да си я върнете, но може да се наложи да се запитате дали имате нужда от това. Може би никога не сте спирали да я желаете и не сте говорили от дълго време, но вие не спирате да мислите за него/нея и се надявате и той/тя да мисли за вас. Но истината е, че не заслужавате човек, който ви е напуснал и ви наранил. Вие заслужавате някой, който ще осъзнае, че сте най-добрият човек на света и който няма да излезе толкова лесно от живота ви.

Може би този човек няма да се появи до края на годината, но не губете надежда. Просто се опитайте да избягате от миналото, което ви преследва.

Козирог

Бяхте щастливи да намерите любов в живота си през тази година. Някой, който ви обича с цялото си сърце. Но като двойка ще се сблъскате с препятствия. Дали любовта ще продължи по-нататък или ще осъзнаете, че не искате да преминете към следващата стъпка …

Трябва да се запитате какво искате. Искате ли да прекарате живота си с този човек.

Водолей

През последните месеци на годината вашето минало ще се върне да ви преследва. Независимо от това дали вашите бивши или това, което сте направили, ще мислите много за това. Въпреки че се чувствате, че сте израснали и ставате по-зрели, непрекъснато ще мислите за грешките, които сте направили.

Не позволявайте на другите хора да ви засягат. Опитайте се да направите най-доброто нещо и не им позволявайте да споменават миналото, без да се налага.

Риби

Накрая ще се отървете от нещата, които ви притесняват и ще намерите любов. Тя ще бъде с човек, който наистина ви обича и вярва във вас.

Но пазете се от хората около вас. Някои от тях няма да се радват на вашето щастие.

Източник: zajenata.bg