Енджи Касабие разтърси Ваня и Марги: Виж какво им сподели за себе си! (Не е излъчвано в ефир)

Енджи Касабие разтърси Ваня и Марги: Виж какво им сподели за себе си! (Не е излъчвано в ефир)

Енджи Касабие е претърпяла голям крах и много неволи е имала през своя живот дотук!

Ливанската красавица Енджи Касабие е имала нелек живот досега. Макар да е известна, перфектно изглеждаща и омъжена, нейните проблеми са наистина доста.

Енджи Касабие разкри част от драмата си

Тя разкри един от най-големите си в професионален план. Той става факт преди 3 години, когато става жертва на измама, научи Kliuki.bg.

Тогава нейният партньор, който е бил и неин приятел, й взима бизнеса. Двамата са въртели в България успешно заведение за диетични храни.

Един ден Енджи Касабие заминава за чужбина и когато се връща, всичко вече е на името на партньора й. Така той й взима не само цялата печалба, но и всички клиенти.

„Хората продължават да ходят там, защото мислят, че съм аз. На всичкото отгоре ме заплаши, че ако отворя ново заведение, ще започне война с мен.“ – сподели Енджи пред Ваня Щерева и Маргарита Хранова.

Ливанката все пак успява да се вдигне и да задвижи други проекти. Тя се спасява от финансовата криза, но не търси отмъщение.

„Баща ми искаше да го съди, но аз не мога с човек, с когото до вчера съм била на една маса, да водя дела. Вярвам, че Господ ще го накаже.“ – разкрива още красавицата.

Енджи Касабие по принцип е претърпяла много удари в живота си. Тя и мъжът й губят всичките си пари за жилище, което така и не вижда бял свят.

Най-големият удар за двамата обаче е загубата на децата им. Те са близнаци и умират в шестия месец от бременността на Енджи. Това остава и до днес най-голямата трагедия в живота на двойката.

Източник: kliuki.bg