Ето откъде е нравът му: Истината за майката на шеф Петров ще ви сащиса! (неочаквани разкрития)

Ето откъде е нравът му: Истината за майката на шеф Петров ще ви сащиса! (неочаквани разкрития)

Шеф Петров беше определен като най-големият скандалджия във Вип Брадър 2017!

Устатият шеф Петров става все по-недолюбван от съквартирантите и зрителите на Вип Брадър 2017. Чепатият му характер, заядливост и брутална директност накараха всички да го обявят за дразнител номер едно в Къщата.

Шеф Петров е наследил железния си характер от своята майка, която е била военна

Днес обаче бе разкрита истинската причина нравът на Борис Петров да стане толкова непоклатим и железен. Оказа се, че той е син на военен като това не е баща му, а майка му. Да, родителката на шеф Петров е била военна и често я изпращали на мисии по света.

В периодите, когато тя е била по работа в чужбина, шеф Петров и баща му сами въртели цялото домакинство. Така още рано-рано Боби се научава да готви и се ражда любовта му към кулинарията, която очевидно и му се отдава.

През 1983-та година цялото семейство е било заедно в Сирия, но след като избухнала войната, шеф Петров и баща му се прибрали обратно в родината. Докато майка му останала на воюващата територия.

Именно от нея шеф Петров е наследил железния си характер и непримиримост към всичко, което счита за нередно, слабохарактерно и неморално. И не пести енергия и думи, с които да изобличи „врага“ и да защити позицията си.

Още като момче Петров се захваща на първата си работа в една бензиностанция, където му плащали по пет лева на вечер. Впоследствие завършва техникум по обществено хранене и започва работа в кухнята на хотел „Шератон“.

Днес, вече доказал уменията и опита си, Великия везир е скаран с почти всичките си колеги в бранша. Причината за това отново е същата – острият му и хаплив език.

Източник: kliuki.bg