Култово: Шеф Петров бил мило и кротко котенце у дома! (виж какво разкри собствената му жена)

Култово: Шеф Петров бил мило и кротко котенце у дома! (виж какво разкри собствената му жена)

Шеф Петров може да крещи като луд във Вип Брадър, но вкъщи бил кротушко!

Освен с поредните скандали и изгонването на Алекс и Влади, снощният Вип Брадър разтърси и с истината за шеф Петров. Устатият и инатлив дърдорко, който дни наред кара съквартирантите да си мечтаят за самоубийство. Или по-скоро за убийство.

Жената на шеф Петров го изкара кротък и мил като агънце

След като се нахвърли на кого ли не във Вип Брадър 2017, шеф Петров беше показан като същински кротушко. Мил, любвеобилен, тихичък и смирен. Не, нито вие недовиждате, нито ние сме взимали забранени вещества.

Това разкритие за шеф Петров беше направено в ефир и то от собствената му съпруга. С която Великият везир бил заедно от цели девет години. Думите, които пухкавата блондинка каза за него в живото студио на Ники Кънчев, потресоха зрители и коментатори.

„Боби не е такъв у дома, какъвто го виждате на екрана. Тук се държи лошо, защото хората го изнервят, правят му постановки. А той не е човек, който да си мълчи пред неправдата. Вкъщи обаче е коренно различен. Винаги е мил, обичлив и много, много грижовен към мен и към децата си. Домошар е и обича вечер да си говорим около масата или да гледаме някой филм“, разказа половинката на кулинарния гуру.

Тя дори си позволи да сподели, че нетърпящият критики от никого шеф Петров редовно чува нейните. Дори по отношение на готвенето си. И, представете си – винаги се съгласявал с мнението й.

Чудим се за един и същи човек ли се говореше в студиото снощи, или шеф Петров си има брат близнак. При всички случаи във Вип Брадър 2017 той не е показал и грам от тази своя нежна и романтична страна.

Източник: kliuki.bg