Бизнесменът Гущеров с тежки думи срещу Мария!

Бизнесменът Гущеров с тежки думи срещу Мария!

Бизнесменът Добромир Гущеров – баща на бившия мъж на певицата Християн, проговори за фолкдивата Мария. „Отвращението ми от Мария премина в обида“, обяви Добромир Гущеров.
 
Както е известно, преди дни Мария се просълзи във „ВИП Брадър“, че след раздялата с Християн останала със 100 лева в чантата.
 
„Толкова години кракът ми не е стъпил клуб. Хората си накупиха жилища. А аз 1 стотинка не съм изкарала. Те си купиха за тях, за децата си. Хриската не ми плати жилището, то е на кредит. И баща му ми каза, когато се събрахме, че ако един ден искаш да не си с Християн, да не ме обвиниш мен. И като тръгнахме да се разделяме, първо се обадих на баща му. Казах му, че си возя детето с тази кола. Да не ми взимат поне колата. Или да ми бяха купили някаква по-евтина. Аз си продадох бижутата на безценица. Имах сто лева в чантата и не знаех как ще тръгна с детето. Апартаментът ми е на кредит, нямах кола, нямах 1 стотинка, когато се разделихме. Само заплахи, само обиди – денонощно. Чудех се как ще й плащам училището. Аз съм родител. Затова тази вечер не посмях… Аз мога да го направя и за купона, и за рейтинга ми като жена, като певица. Защото аз съм от лекия жанр. Ако ще да се съблека чисто гола, на мен това ми е простено. Простено ми е да съм тъпа, гола, всякаква… Аз минах през деветте кръга, докато забременея. После, докато я родя, и сега, когато я отглеждам. Тя е всичко за мен“, разкри Мария.
 
„Той не ни потърси нито веднъж. За рождения й ден не и изпрати един балон. Единственото, което чувам за тази една година, е какъв боклук съм, каква курва съм, какво ще ми се случи“, добави певицата.
 
Именно тези думи на Мария са потресли бизнесмена.
 
Ето защо всички полудяха по тези чадъри! Истинска революция в производството на чадъри! Но вижте сами …..loading…

Източник: mall359.com