Десислава Радева с първо интервю: Харесва ми да съм генерал Деси! (Вижте какво сподели)

Десислава Радева с първо интервю: Харесва ми да съм генерал Деси! (Вижте какво сподели)

Десислава Радева изненада с признания и чувство за хумор по време на първото си самостоятелно интервю.

Досега Десислава Радева бе приемана като един визуален образ, чиито плюсове и предимно минуси се поставяха на широка обществена дисекция. Но Първата дама доказа, че и тя душа носи и даже може да се самоиронизира. В първата си медийна изява по „Дарик“ радио съпругата на президента сподели своите размисли и страсти.

Десислава Радева побърза да уточни, че всички критики към нея са я накарали да се почувства едва ли не като най-голямото зло за България. И то заради един чорапогащник или едни отворени обувки. Знае, че целият този интерес към персоната й е породен от факта, че българите са отвикнали за последните пет години до президента да има съпруга.

А тя няма амбициите да бъде Първа дама, защото знае, че у нас подобна институция няма. За разлика от това, Мелания Тръмп си е цяла институция с бюджет, права и задължения в САЩ. А Десислава Радева има само един кабинет и един охранител от НСО. Последното трудно може да се счете като привилегия.

Първата дама споделя, че искрено се забавлява с писанията по неин адрес в социалните мрежи. Народиха се куп фалшиви нейни профили. Я тях се бълват послания, близки до нейния стил. Единственият й укор към списващите ги е да не правят правописни грешки. А, иначе, официалният профил на Десислава Радева е бил хакнат по незнайни за нея причини.

Тя е категорична, че президентът не й забранява да бъде активна в социалните мрежи.

„След като Румен е двузвезден генерал, аз би трябвало да съм тризвезден – генерал-лейтенант“, пошегува се Десислава Радева. Тя заяви, че най-много си харесва прякора „генерал Деси“. А най-тежко й се отразяват не критиките и подигравките, а това, че със съпруга й са загубили своята анонимност.

Десислава Радева очарова с чувство за хумор

Тя споделя, че преди са обикаляли всеки уикенд по планини а градове. А сега самата не иска да го правят, защото се чувства не като на разходка, а като на модно ревю. Освен това, Вила „Калина“ и се струва прекалено голяма и самотна. От стария си дом първото семейство е взело само котката и уредбата. Годишнината си от сватбата президентът и Десислава Радева са отпразнували с романтична вечеря в компанията на… градовете от НСО!

Източник: kliuki.ws