Приказката свърши: Никол Шерцингер разкара Гришо! (Причината е повече от безумна)

Приказката свърши: Никол Шерцингер разкара Гришо! (Причината е повече от безумна)

Никол Шерцингер би шута на Гришо

Гришо Димитров и Никол Шерцингер вече не са гаджета. Това една от най-готината двойка потвърди в социалните мрежи. Смуглата певица не искала да има вече нищо сериозно с родния тенисист. Според нейното обяснение топ ракетата ни не ставал за сериозна връзка. А тя мечтаела за съпруг, семеен уют и деца, пише „Сън”.

Гришо Димитров и Никол Шерцингер се разделят

Според клюката двамата са имали сериозен разговор. Никол Шерцингер ребром поставила въпроса на Григор Димитров за брак и деца. Тя вече гони 40-те и искала да има семейство и наследници. 26-годишният Григор обаче изобщо не му било до брак и деца. Той все още гони световните върхове на тениса и мисълта за обвързване изобщо не били на дневен ред.

Това накарало смуглата красавица да сложи край на приказката между двамата, разкриват източници.

По време на британския”Х фактор”, където Никол Шерцингер е част от съдийското тяло тя подметнала, че си търси съпруг. Наскоро американската поп дива даде и интервю.

В него тя откровено заяви, че мечтае до пет години да има официален мъж и деца. Изпълнителката често е казвала, че иска да съчетава работата си със семейство и грижи по наследници.

На този етап връзката й с доста по-младия състезател не предвещава това. Той пътува от турнир на турнир и мечтите му определено не са свързани с брак, деца и домашен уют.

Предишният път, когато певицата и тенисиста се разделиха, причината отново бе същата. Сега сътресенията им в любовта пак са такива. Двамата имат твърде много ангажименти, всеки е зает с професията си и срещите им стават все по-трудни.

В момента Гришо Димитров е в Пекин. Там стартира турнир от сериите Мастърс 500. Никол Шерцингер е в Англия, където започва звездното музикално шоу, а в него тя е съдия.Никол и Гришо Димитров още не са скъсали, но основно си комуникират по телефона.

Източник: kliuki.ws