Мария скандализира с разкритие за брака си с Християн Гущеров

Мария скандализира с разкритие за брака си с Християн Гущеров

Мария направи скандално разкритие за отношенията си с Християн Гущеров

Мария скандализира с разкритието, което направи в ефир. Суетната пайнерка блести с гардероб, струващ цяло състояние.

В него почетно място заемат моделите от най-новите колекции на световни брандове. Изпълнителката не крие, че е успяла да се снабди с марковите тоалети по време на брака си с Християн Гущеров.

Тя сподели пред съквартирантите си, че бившият й съпруг е бил изключително щедър. Мария каза, че е действала по схемата Рим, Париж, Милано и е редовен клиент на скъпите бутици там.

Певицата сподели, че винаги е посещавала любимите си магазини с карта с неограничен лимит или пари в кеш.

Тя не скри, че Християн Гущеров много обичал да я придружава по време на шопинг туровете. Любимото занимание на милионера било да пийва шампанско и да я гледа, докато тя си избира тоалети. Брадърката не скри, че бившият й съпруг е бил изключително щедър, особено когато си пийне.

Мария сподели, че Християн е любимият клиент на „Шанел“ и всяка Коледа получава поздравителна картичка от бранда. Изпълнителката се похвали, че от бутиците знаят хотелите, в които отсяда и й изпращат покупките директно там.

Бракът й с него просъществува малко повече от две години. Двамата се разделиха окончателно тази пролет.

Тогава Християн Гущеров заяви пред медиите, че не желае името му да бъде свързвано по никакъв повод с това на певицата. Той сподели, че слага край на брака си с нея заради нежеланието й да скъса със скандалния живот на чалга певица.

Мария проплака в Къщата, че след раздялата й е било много трудно да си стъпи на краката, тъй като си тръгнала от дома му само със 100 лв в джоба. Тя не крие, че в момента разчита на подкрепата на мъжа, който е до нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com