Как Енджи Касабие втали Ламбо с 35 кила

Как Енджи Касабие втали Ламбо с 35 кила

След участието си във „ВИП Брадър“ Енджи Касабие смята да издаде своя книга

Огромна загуба бележи началото на забележителната кариера на красивата диетоложка Енджи Касабие, която е сред участниците в тазгодишния сезон на „ВИП Брадър“. За удара, който е понесла преди няколко години, ливанката намекна неотдавна в предаването „Черешката на тортата“ – пише „Уикенд“. Тогава тя призна, че е изгубила пари, които получила от баща си. Измамили я приятели, с които стартирала бизнес начинание. Така тя изгубила 50 хиляди евро.

След като при нея се появил самият Стефан Данаилов, Енджи Касабие го уверила, че ще отслабне много лесно, ако я слуша. Казала му, че ще промени най-вече начина му на мислене и ще премахне лошите му навици: „Защото дали си много слаб, или много дебел – няма значение. Истината е, че трябва да се промени отношението към храната. Иначе голото гладуване ще те води до повече килограми. Беше в навечерието на някакви избори и Стефан свали 35 килограма. Стана бързо и тогава се заговори за мен“ – споделя Енджи Касабие.

Днес Енджи Касабие е сред най-търсените диетолози, доверяват й се не само родни звезди, а и холивудски знаменитости, както и семейства от Арабските емирства. Тепърва обаче диетоложката ще покорява нови върхове. След участието си във „ВИП Брадър“ Енджи смята да издаде своя книга със съвети и рецепти за здравословно хранене. Освен това планира и отварянето на свой център, както и ресторант. В личен план също е щастлива. Миналата година ливанката се омъжи за Мистър Ливан 2014 Рабих ел Зейн, а луксозната им сватба бе в Кайро – припомня изданието.

Енджи Касабие ще издава своя книга

Източник: kliuki.ws