Смях: Истината за „милионера“ Цуни лъсна на показ! (всичко за „парите“ на татиното синче)

Смях: Истината за „милионера“ Цуни лъсна на показ! (всичко за „парите“ на татиното синче)

Смях: Истината за „милионера“ Цуни лъсна на показ! (всичко за „парите“ на татиното синче) 5 (100%) 1 vote

Цветелин Маринов – Цуни изобщо не е това, за което се представя!

Големият милионер Цветелин Маринов – Цуни, който изненадващо влезе в Къщата на Вип Брадър, всъщност е просто татино синче. Това разкриха близки до него източници пред вестник „Уикенд“.

Цуни се оказа такъв „милионер“, че залага трактор, за да води любимата в Дубай

Оказа се, че младежът, за чиито пари чалгарки и други златотърсачки са готови да се редят на опашка, се чуди откъде да набави кинтите за прищявките им. Бомбата гръмна с истината за бившата му любовница Преслава и тракторът, който Цуни заложил, за да я заведе в Дубай.

Почивката на Преси и Цуни в Дубай, с всичките капризи на певицата, е излязла по чисти сметки над 25 000 лева. И понеже Цветелин Маринов нямало откъде да вземе в кеш парите, а и в сметката му нямало подобна сума, решил да заложи трактор.

Знае се, че не той, а баща му е един от най-крупните земевладелци в плевенско. И че не веднъж или два пъти е погасявал лично дълговете на наследника си.

И така, Цуни залага трактора, който е напълно достатъчен, за да заведе Преслава в мечтания от чалгарките Дубай. Залага го при лихваря Лъчо в Плевен, но като се прибират, с ужас установява, че колата му е запалена.

Става дума за скъп Мерцедес, който обаче има пълно „Автокаско“. Цуни получава тлъста сума за изгорелия автомобил като по-късно започва да се шушука, че самият той е инсценирал пожара, за да вземе парите. И да си вземе бащиния трактор обратно.

Ех, не е лесна и тази на „богаташите“. Какво ли не правят, само и само да прекарат няколко нощи между бедрата на известна певачка.

Източник: kliuki.bg