Скандал: Не Дани Милев е трябвало да си тръгне от Вип Брадър снощи! (виж заради кого го пожертваха)

Скандал: Не Дани Милев е трябвало да си тръгне от Вип Брадър снощи! (виж заради кого го пожертваха)

Дани Милев беше изгонен от Вип Брадър снощи, но истината излезе наяве!

Композиторът Дани Милев беше участникът, който напусна завинаги Къщата на Вип Брадър 2017. Това стана снощи, по време на поредните за сезона елиминации. Пред очите на публиката обаче се разигра нова измама, убедени са източници от кухнята на медията.

Не Дани Милев, а Даниел Златков е трябвало да бъде изгонен снощи от Вип Брадър. Измамата вбеси зрителите на формата

Не Дани Милев е трябвало да бъде изгонен, но решението е било взето от продуцентите още преди ден. Затова и Мариана Попова, която защитаваше Милев, на няколко пъти каза, че го чака като излезе.

Мариана беше убедена, че точно Дани ще напусне Къщата и дори се преструваше, че се радва на това. Щели да ходят заедно за риба.

„Дрън-дрън! Ако наистина се гледаше вота на зрителите, то той трябваше да остане. Защото най-малък беше вотът на футболистчето Даниел Златков или Роналдо, както го наричат. Почти никой не беше гласувал за него, а ето, че го спасиха и пожертваха Дани Милев“, разкриват източниците.

Всъщност се планира точно Роналдо да бъде следващият изгонен от Къщата. Докато е в нея за следващата едва седмица обаче, той ще влезе в полза на екипа на предаването. Заформят му се нови скандали със Сашка Васева, както и един неочакван флирт с красавица от Къщата.

„Затова го оставиха и пожертваха Милев. Защото се видя, че последният е кротък и тих, и няма да направи никаква драма или скандал. Добре, но нали уж единствено волята на зрителя била важна?! Защо ни лъжат тогава“, коментират запознати.

Източник: kliuki.bg