В Къщата става страшно: Шеф Петров попиля Мегз, Енджи Касабие на ръба! (Още подробности)

В Къщата става страшно: Шеф Петров попиля Мегз, Енджи Касабие на ръба! (Още подробности)

Шеф Петров отново сътвори невиждан скандал

Шеф Петров се освободи от обета за мълчание и стана страшно. Тази нощ в Къщата отново ври и кипи. В днешния лайф доскорошните приятели се превръщат във врагове. Тези, които преди това се поддържаха, тази вечер стават още по-свирепи противници.

Шеф Петров и Мегз се скараха жестоко

Отново на вълната на скандала е чепатия топ готвач. Кулинарът буквално се нахвърли с дива ярост към Миглена Каканашева. Доскоро шеф Петров я харесваше и защитаваше заради нейните странности.

Дори заяви на Даниел Петканов да се насочи към нея, защото е умна и упорита и сама се справя с житейските предизвикателства. Тази вечер обаче палачинката се обръща и то изненадващо.

Титаничният сблъсък между Мегз и шеф Петров ще е повече от страховит. Ставаме свидетели на тежки обиди между двамата. В кавгата ще се намеси и футболиста Дани Златков.

Родният Роналдо ще застане твърдо на страната на дизайнерката. Заради което ще поеме част от вулканичния гняв на императора на черпака върху себе си.

За малко агресията да замени добрия тон в Къщата, където едвам се удържат някаква цивилизовани отношения.

Още един сблъсък ще разтресе ВИП Брадър тази вечер. Изненадващо една срещу друга ще си съскат Мария и Енди касабие. Малко преди поп фолк дивата да излезе по собствено желание от шоуто, тя здраво ще се изпокара с диетоложката.

Миньончето на „Пайнер” ще нарече ливанката нетактична и неуважителна, ще й хвърли в лицето още обиди. В опит да се защити докторката, само ще направи ситуацията още по-тегава.

Извън Къщата Мария също ще изрази разочарованието си от Енджи Касабие. Това тя ще направи пред Миглена Ангелова, която я интервюира.Довечера освен обикновените заподозрени, като шеф Петров и Мегз, ще видим и любопитни неща от живота на „изгонения” Дани Милев в Къщата.

Източник: kliuki.ws