Мария избухва в скандал с Енджи Касабие: Ето какво се е случило между тях, преди да излезе от Къщата!

Мария избухва в скандал с Енджи Касабие: Ето какво се е случило между тях, преди да излезе от Къщата!

Мария и Енджи Касабие бяха първи дружки, но вчера певицата призна, че е разочарована!

„Обичам тази къща и всички в нея. Ще ми липсват определено, макар че имаше и хора, от които се разочаровах. Най-голямото ми и най-неочаквано разочарование дойде от Енджи Касабие. С която бях винаги добра и смятах за приятелка“, това заяви Мария снощи, когато напусна Вип Брадър 2017 завинаги.

Мария и Енджи Касабие развалиха приятелството си само ден, преди певицата да напусне Къщата

За тези, които не са гледали, ще припомним, че пайнерката поиска лична среща с Биг Брадър в Изповедалнята. Там тя му призна, че дъщеря й Марая й липсва все по-силно и вече не издържа далеч от нея. След което помоли за разрешение да напусне формата.

Големия брат, разбира се, не можеше да я спре и Мария си тръгна по време на елиминациите снощи. Тази вечер обаче хората ще видят как между нея и приятелката й Енджи Касабие назрява и избухва скандал.

Мария ще се подразни, че още докато е била в Къщата, диетоложката е започнала да се държи така, все едно я няма. Знаейки, че Мария ще си тръгне след ден, ливанката спокойно започнала да размества нещата и дори да маха вещи на Мария от шкафовете.

„Това ме подразни, не го очаквах. Толкова ли не можа да изчака да си тръгна, оставаха само някакви си часове. Направи ми дори забележка и реши да махне ябълката ми от нощното шкафче. Без да ме пита, демонстративно. Съжалявам, но Енджи ме обиди и разочарова“, сподели Мария, която довечера ще видим в пряк сблъсък с Касабие.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com