Мария не издържа, напусна ВИП Брадър доброволно! (Театър ли бяха сълзите й?)

Мария не издържа, напусна ВИП Брадър доброволно! (Театър ли бяха сълзите й?)

Снощи Мария пожела да напусне Къщата и вече не е част от ВИП съквартирантите.

Фолк певицата Мария не веднъж заяви в Къщата, че дъщеря й Марая е най-скъпото нещо за нея на света. Уж заради малката, тя не прие предизвикателствто, когато бе номинирана. А след това се разигра вече пословичната сценка с една чанта и едни три бона. Въпреки че не бе безупречна с поведението си, изпълнителката се раздели с риалити предизвикателството със сълзи.

Преди да напусне, Мария стори немислимото до скоро. Тя зарови томахавката с Мегз, обяснявайки й колко й липсва Марая и как трябва да е до нея. А двете се държаха за ръка преди певицата да излезе завинаги от Къщата. Цуни прие най-тежко напускането на дружката си, защото в последните дни се бяха сближили повече от всякога. Тя пък заяви след напускането си, че иска той да спечели.

Мария се изповяда пред Големия брат и трона мнозина с любовта си към дъщеря си. „Много ми липсва Мери, много се притеснявам за нея, откакто съм тук. Ти, Биг Брадър, позволяваш на всички родители да виждат децата си, но ние никога не сме се разделяли за толкова дълго време. Тя не знае какво се случва с мен, тя го преживява и има нужда да бъде до нея“, сподели певицата.

Изпълнителката сподели, че ВИП Брадър е една бъдната мечта за нея, но и тя не е по-важна от любовта и отговорността към Марая. Тя иска да е до нея в началото на новата учебна година, да знае дали е яла и как се чувства. Мария не крие, че щерка й е била нейният гръб по време на трудностите и явно се чувства гузна, че я е изоставила.

Мария пожела да напусне ВИП Брадър

Източник: kliuki.ws