Мегз предизвика огромен скандал след финала на ВИП Брадър-Разкри покърттелна истина за Тото-Доказателство с видео

Мегз предизвика огромен скандал след финала на ВИП Брадър-Разкри покърттелна истина за Тото-Доказателство с видео

Гръмна грандиозен скандал след финала на шоуто „ВИП Брадър“. Както БЛИЦ пише от началото на формата, оказа се, че всичко е нагласено и шампионът Тото предварително е бил ясен.

Това се доказва и от една от участничките Мегз, която постна на профила си във Фекйсбук видео, на което се вижда как Тото е нарушавал правилата на играта по безпрецедентен начин.

Вижте какво написа дизайнерката. ТОВА ВИДЕО ПОКАЗВА КАК ТОТО Е НАРУШИЛ ПРАВИЛАТА ЗА ИЗОЛАЦИЯ В КЪЩАТА КАТО НЕ САМО СЕ Е СРЕЩАЛ ПО ВРЕМЕ НА УЧАСТИЯ С МАЙКА СИ, ПРИЯТЕЛКАТА СИ И ДРУГИ СВОИ БЛИЗКИ, НО И Е КОМЕНТИРАЛ С ТЯХ И Е ПОЛУЧАВАЛ СЪВЕТИ ЗА ИГРАТА СИ ВЪВ ФОРМАТА.

Вчера напуснах къщата истински щастлива и си мислех, че битките ми във формата са приключили.  

За съжаление се оказа, че не е така и още веднъж се изправям пред вас за битка. Този път не само за нещата, в които вярвам, но и за правилните модели на подражание и достойнството на легенда като Маргарита Хранова. 

Тото е много талантливо младо момче, но той и всички негови фенове трябва да знаят, че идолите трябва да са достойни за любовта на хората. Младите не трябва да вървят напред чрез измама, а като взимат примери от легенди като Маргарита Хранова. Оставам изводите на вас и на съвестта на Тото.

Източник: zajenata.bg