Тото се смее последен, докато Шеф Петров гледа унизен! (Разкрития след „ВИП Брадър“)

Тото се смее последен, докато Шеф Петров гледа унизен! (Разкрития след „ВИП Брадър“)

Тото се смее последен, докато Шеф Петров гледа унизен! (Разкрития след „ВИП Брадър“)

Тото от „СкандаУ“ натри носа на Шефа и на всички, които не го харесват!

Въпреки че Шеф Петров и Тото се сдобриха в Къщата и отношенията им се изгладиха, между тях все още прехвърчат искри. Доказателството дойде след края на шоуто, научи Kliuki.bg.

Тото се наслаждава на победата си

Тогава Тото, след излизането си от шоуто, където си тръгна последен, казал на готвача „Сега кой се смее последен?!“, визирайки това, че е спечелил.

Това е стара закачка между рапъра и кулинарния спец. В началото на шоуто Боби го видял да му се присмива за нещо и му казал познатата фраза, че последният се смее най-добре.

Всъщност обаче точно Йонислав Йотов се оказа последен в случая, защото спечели „ВИП Брадър“. Така надви Шеф Петров с неговите камъни по неговата глава.

Между другото, именно Тото изпрати Борис у дома. Двамата бяха един срещу друг на елиминации в понеделник и готвачът изхвърча от Къщата.

Припомняме, че най-запомнящото се от победителя на Големия Брат беше свързано именно с Шеф Петров. Тогава рапърът му се нахвърли и без малко да го набие.

След това му се извини и му поиска прошка, осъзнавайки грешката си. Това обаче остана като черно петно за него в представянето му.

Двамата сега са в добри взаимоотношения, но очевидно все още си имат закачка помежду си. Само така можем да си обясним думите на Тото към кулинаря след шоуто.

След тази победа Йонислав вече си осигури необходимата реклама на „СкандаУ“, което беше и целта му. Очаква се оттук нататък групата му да пожъне много успехи.

Източник: kliuki.bg