Мариан Бачев: Слави е най-добрият ми шеф до момента!

Мариан Бачев: Слави е най-добрият ми шеф до момента!

Нямам нито една забавена заплата от Трифонов, за разлика от театрите – споделя Мариан Бачев

Комикът Мариан Бачев сложи точка на периодичните слухове, че е в лоши отношения с шефа си Слави Трифонов и все е пред уволнение – пише „Уикенд“. Актьорът, който от доста време е част от екипа на „Шоуто на Слави“, сподели при последната си медийна изява, че Дългия е изключително коректен към всички хора, с които работи. Добрите професионални принципи се спазвали толкова стриктно, че в началото, когато започнал да се изявява в предаването, Мариан Бачев бил приятно изненадан.

Актьорът, който днес е на 41 години, постъпва в „Шоуто на Слави“ в труден момент от кариерата си. Тогава Мариан Бачев вече бил популярен, но нямал работа. Вече 2 години не бил никъде на щат, след като напуснал театър „София“. И все пак през 2007 година отишъл в предаването с изключително спокойствие.
„Нищо не ми беше на живот и смърт“ – спомня си актьорът.

„Първо бях на изпитателен срок в шоуто и се учудих, че те ми плащат за тези проби. След няколко месеца подписах постоянен договор. Имам чувството, че винаги съм бил там“ – споделя Мариан Бачев. Той бързо свикнал с новото си поприще и с начина, по който се работи в предаването. Липсата на неуредици и добрата професионална среда позволявали на актьора да се съсредоточи изцяло върху изявите си.

Шоуто било перфектната среда за Мариан Бачев

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com