Рая на Азис порасна неусетно! (Вижте какви ги върши малката принцеса на краля на фолка)

Рая на Азис порасна неусетно! (Вижте какви ги върши малката принцеса на краля на фолка)

Малката дъщеря на Азис Рая вече е голямо момиче.

Израснала далеч от медийния шум и като истинска принцеса без грам лишения, чаровната Рая върви уверено напред в живота си. До преди три години всички бяха чували, но никой не бе виждал щерката на Азис. Тогава се появиха нейни папарашки снимки, предизвиквайки истинска сензация.

Тогава Рая бе една на седем, първокласничка, а сега вече е на прага на първата си кръгла годишнина. Съвсем скоро красавицата ще стане на 10 и официално ще се хвърли през глава в лудите тийнейджърски години. Горко му на Васко, е единственото, което можем да каже.

Но сякаш той няма да има тези ядове с дъщеря си,

с които се сблъскват повечето родители. Азис отдавна сподели, че тъй като той е израснал в лишения, на неговата дъщеря няма нищо да й липсва. Но това не значи, че Рая е разглезена. Тя има нагледен пример пред себе си на какво се дължи успеха в живота и знае, че всяко нещо има своята цена, пише hotarena.net.

По характер малката може да се доближава до баща си, но на външен вид все повече се различават. Тя е типичен скандинавски тип с руса коса и сини очи, пълна противоположност на мургавия Васко. Преди дни отново бе засечена на разходка в мола с майка си Галя.

Азис се горд баща на Рая

Като една уважаваща себе си млада дама, Rая също има афинитет към хубавите дрешки. Но със сигурност не само материалното я привлича. Тя е отличничка в училище, а наскоро дари дългата си руса опашка за благотворителна кауза. Явно Васко добре я е възпитал!

Източник: kliuki.ws