Българка открадна сърцето на сина на Майкъл Джордан. Вижте красивата нашенка, която се готви за сватба (снимки)

Българка открадна сърцето на сина на Майкъл Джордан. Вижте красивата нашенка, която се готви за сватба (снимки)

Легендата на американския баскетбол Майкъл Джордан ще си има българска снаха и скоро ще се стяга за сватба. Синът му Джефри е хлътнал по надарената нашенка Радина Анева.

Двойката вече не крие връзката си, даже Джефри вече е предложил брак на Радина, пише столичен седмичник.

Преди няколко седмици брюнетката е представила изгората си на родата, като го накарала да прелети океана и да разбере къде се намира България.

Джефри Майкъл Джордан бил силно впечатлен от сградата на Народния театър „Иван Вазов“, пуснали са кадри и с целувка на фона на „Александър Невски“.

„Направил е на Радина предложение за брак и се е представил пред родителите й. Заедно са повече от година, като не се отделят един от друг“, разкриха близки до щастливата нашенка.

Радина се мести да живее в САЩ през 2015 г. и вече работи за медийния конгломерат на Рупърт Мърдок „Туенти Сенчъри Фокс“. Нейният избраник Джефри пък къса с баскетбола преди 5 години и в момента работи в „Найк“.

„Изглеждат много влюбени. Той прави всичко за нея. Запознал я е с баща си, но Радина е много деликатна и прикрита относно отношенията им. Доскоро дори не споделяше кой е мъжът до нея“, разкриват още българските й приятели.

Източник: zajenata.bg